Вucтавили її з дому в ніч на вулиці, бо прийшов новий xaxaль додому

Сьогодні на автобусній зупинці я зустріла бабусю. Бідолашна була вся в сльозах. Доки ми чекали на автобус, я змогла довідатися причину зaплaкaниx очей старенької.

Я якраз їхала до села, щоб провідати свою бабусю і дідуся. На зупинці ми були лише двоє. Та й це не дивно, адже годинна була дуже рання. Близько 6 години ранку.

Старенька мені пожалілася, що дочка її померла, і вона залишилася із онучкою. Жили вони добре. Добре, рівно до того часу, доки онука не виросла. Коли вона привела чергового чоловіка додому – тому не сподобалося, що з ними житиме старенька.

Бабуся ж просто просила у цього чоловіка поваги до того, що він живе у її домі і щоб він дотримувався порядку, який у них вибудовувався роками. Однак цьому мужлану було наплювати.

Коли бабуся пізнього вечора йому зробила зауваження, щоб той не галасував, адже він заважає і їй спати, і сусідам – він просто підняв стареньку із ліжка і виставив за двері. Добре, що вона встигла схопити пальто і була в тапочках.

Що найбільш дивно – рідна онука і слова не сказала. А бідолашна ночувала у таку холодну погоду просто неба на автобусній зупинці. Податися їй не було куди.

Вирішила їхати у село до свого брат, який також жив один, і це була єдина рідна людина.

По дорозі бабуся розповіла, що дасть собі раду. Колись вони із братом щороку збирали березовий сік, ягоди і гриби. Тоді возили до міста і продавали. Все ж таки якийсь заробіток.

Як додому повернутися, який є у її власності – бабуся не знає. Вона маленька дрібна жіночка старшого віку, як вона може протистояти двометровому чоловіку.

Я пообіцяла, що обов’язково їй допоможу. Мій чоловік юрист і, можливо, щось порадить. Та й я розвідала, де вона житиме у брата. Сподіваюся, що у старенької все налагодиться.

Оцініть статтю
To-Day
Вucтавили її з дому в ніч на вулиці, бо прийшов новий xaxaль додому